Bine ati venit la AssiValue, expert în solutii personalizate pentru societatea dumneavoastră!

Cine suntem

AssiValue

In contextul economic actual, atat de dinamic si competitiv, întreprinderile mici și mijlocii nu reușesc întotdeauna sa inteleaga si sa isi planifice in mod clar propriul viitor.


AssiValue, prin propria activitate, vrea sa creeze un cerc virtuos intre factorii care determina complexitatea activitatilor propriilor clienti si abilitățile necesare pentru a le gestiona, integrarea cu structurile antreprenoriale care aplica o politica de adaptare continua la aceste noi schimbari.


Abordarea noastra in ceea ce priveste consultanta strategica si de management este rezultatul vastei experiente profesionale a unei echipe calificate si atent selectionate, de mult timp prezenta pe pietele europene ca si observatori atenti, implicati in managementul si in dezvoltarea intreprinderilor de diferite dimensiuni.


AssiValue crede in identificarea solutiilor “tailor made” pentru fiecare client, in ideea unei intelegeri profunde a exigentelor acestuia si cooperarea constanta in identificarea obiectivelor, solutiilor si monitorizarea rezultatelor.


Filozofia noastra favorizeaza raportul interpersonal bazat pe respect si incredere reciproca intre membrii echipei noastre si managementul organizatiei-client.
Contact

Unul dintre consultanții noștri este întotdeauna disponibil pentru a oferi informații.